KANSAI University Library

醗酵工學雑誌

大阪醸造學會. -- 22卷8月號 (昭19. 8)-54巻12号 (昭51. 12). -- 大阪醸造學會. <SB32003873>
URL:

Collective HoldingsList 1-1 of about 1

No. Library Location Location2 Volume Available Years/Months Accession status
0001 General B2 Stacks 38-51, 52(), 53-54 [ 欠号52(4,9) ] 1960-1976
No. 0001
Library General
Location B2 Stacks
Location2
Volume 38-51, 52(), 53-54 [ 欠号52(4,9) ]
Available Years/Months 1960-1976
Accession status

Bibliography Details

title and statement of responsibility area 醗酵工學雑誌 / 大阪醸造學會
ハッコウ コウガク ザッシ
Volumes and Years of Serial 22卷8月號 (昭19. 8)-54巻12号 (昭51. 12)
publication,distribution,etc.,area 大阪 : 大阪醸造學會
variant titles その他のタイトル:Journal of fermentation technology
note 編者又は所在: 大阪大學工學部内
note 責任表示変更: 大阪醸造學會→日本醗酵工学会
NCID AN00205226
ISSN 03675963
relation bibliography link 電子:醗酵工學雑誌 <EJ61794806>
relation bibliography link 継続前誌 :醸造學雜誌<NC:AN00262004>
relation bibliography link 継続後誌 :醗酵工学会誌<SB32003874>
relation bibliography link 継続後誌 :Hakkokogaku kaishi / 日本醗酵工学会 = / The Society of Fermentation Technology, Japan<SB31020196>
relation bibliography link 継続後誌 :Journal of fermentation technology / Society of Fermentation Technology-Japan
author link 大阪醸造学会
オオサカ ジョウゾウ ガッカイ <>
author link 日本醗酵工学会
ニホン ハッコウ コウガッカイ <>