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お茶の科学 : 「色・香り・味」 を生み出す茶葉のひみつ

大森正司著. -- 講談社, 2017. -- (ブルーバックス ; B-2016). <BB60834612>
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The book whose material ID begins with “1” is “book for study”.
The book whose material ID begins with “0, 2, 3, or, 4” is “books for research”.
No. Volumes Library Location Japanese/Foreign type Call No Material ID In-Lib only Local note Status Reservation
0001 Sakai Sakai Japanese/Chinese/Korean B*619.8*オ 103714731 0items

The book whose material ID begins with “1” is “book for study”.
The book whose material ID begins with “0, 2, 3, or, 4” is “books for research”.
No. 0001
Volumes
Library Sakai
Location Sakai
Japanese/Foreign type Japanese/Chinese/Korean
Call No B*619.8*オ
Material ID 103714731
In-Lib only
Local note
Status
Reservation 0items

Bibliography Details

title and statement of responsibility area お茶の科学 : 「色・香り・味」 を生み出す茶葉のひみつ / 大森正司著
オチャ ノ カガク : 「イロ・カオリ・アジ」オ ウミダス チャヨウ ノ ヒミツ
publication,distribution,etc.,area 東京 : 講談社 , 2017.5
physical description area 279p : 挿図, 肖像, 地図 ; 18cm
Volume Information
ISBN 9784065020166
parent bibliography link ブルーバックス||ブルー バックス <BB40701485> B-2016//a
variant titles 異なりアクセスタイトル:お茶の科学 : 色香り味を生み出す茶葉のひみつ
オチャ ノ カガク : イロ カオリ アジ オ ウミダス チャバ ノ ヒミツ
note 参考文献: p270-273
NCID BB23628153
text language code Japanese
author link 大森, 正司(1942-)||オオモリ, マサシ <AU00090123>
classification Food. Cookery NDC9:596.7
classification Agricultural technology NDC9:619.8
subject headings 茶||チャ
subject headings 紅茶||コウチャ